Thuis in balans

Thuis in balans is een ergotherapiepraktijk voor volwassenen en ouderen die beperkingen ondervinden bij het doen van de dagelijkse dingen door een handicap, ziekte of ouderdomsklachten.
Ergotherapie richt zich niet op de ziekte, maar op de praktische gevolgen ervan bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten en helpt bij het oplossen daarvan.

Binnen de praktijk is er veel ervaring op het gebied van ergotherapie bij:

Thuis in balans is een vrijgevestigde ergotherapiepraktijk van ergotherapeut Karin Metz. Het werkgebied is Alkmaar, Heiloo, Limmen, Castricum, Akersloot, Egmond en Bergen.

De behandeling kan zowel bij de cliënt thuis als op het praktijkadres plaatsvinden. Bij voorkeur komt de ergotherapeut bij u thuis omdat daar de behandeling optimaal afgestemd kan worden op de cliënt en zijn omgeving. Door ergotherapie op maat wordt getracht de cliënt opnieuw een balans in zijn leven te laten vinden.

Karin Metz is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland. Daarnaast neemt zij deel aan het multidisciplinaire netwerk ‘ParkinsonNet Alkmaar’ en ‘CVA Netwerk Alkmaar’.

Als u een klacht heeft over de geleverde zorg door uw zorgverlener kunt u terecht bij het Klachtenloket Paramedici. Thuis in balans is via de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland aangesloten bij het Klachtenloket Paramedici.

Voor meer informatie:

http://www.klachtenloketparamedici.nl/default.aspx

KP logo    ParkinsonNet aangesloten    Logo_Lid_DEF